Hvorfor rigdom er kærlig, omsorgsfuld og deling

Rigdom er mere end penge. Det er overflod, eller som italienerne kalder det, “abbondanza,” masser, overfyldte levering.
Rigdom er sundhed og lykke, nydelse og læring, lejlighed og vækst.
Når vi går ud over en snæver definition af velstand, vi finde kærlig, omsorgsfuld, og deling bringe os gode ting vi ønsker fra livet.
Kærlige er meget mere end en følelse. Det er en holdning om at acceptere os selv og andre betingelsesløst. Det er en vilje til at se ud over kritik, skylden og endog frygt og fuldt ud værdsætte os selv og andre
Når vi kan fokusere på gode i folk, så udvikler vi en affability og tolerance, der bringer os fred og succes i relationer.
Denne kærlige derefter udtrykker sig så omsorgsfuldt. Vi start omsorg for os selv, og vi starte omsorg for vores familie og slægtninge, og vi begynder at pleje af vores kolleger; og temmelig snart, vi er i stand til at være venlig og medfølende med fremmede.
På dette tidspunkt, vil penge, også begynde at dukke op. Hvorfor? Det skyldes, at flere mennesker ønsker at gøre forretninger med os. Vi får tillid gennem vores selv-kærlighed og tillid gennem vores åbne og spontane relationen med andre. Hvis du er ansat, vil du begynde at tiltrække opmærksomhed som nogen til at fremme; Hvis du er iværksætter, folk føler sig tiltrukket af at købe dine produkter og tjenester, fordi de kan se, at du er en person med kvalitet.
Når din holdning af goodwill og din finansielle formue når en vis grænse, vil du føle en impuls til udstrømning dit gode. Dem, der hamstre opbygge en knaphed mentalitet, og ligesom Joakim følger spøgelser vil hjemsøge dig for at sprede din rigdom og hjælpe dem, der har brug for en hånd i at komme til et bedre sted i livet.
Generøsitet, interessant nok, vil ikke forarme du, men det vil berige dig. Og jeg taler ikke kun om veltilpas. Flere penge vil begynde at dukke op i dit liv fra de mest uventede kilder. Mange af de rigeste personer på planeten har givet med et stort hjerte, og de finder, at deres rigdom faktisk udvider.
Hvis du har ambitioner om at rigdom, vil du finde, at du kan starte, præcis hvor du er nu. Begyndende med en ændring af holdning vil begynde processen. Kærlige skaber omsorg, pleje skaber deling, og langs måde, som du vinde venner og påvirke folk, rigdom, finansielt, viser også. Succes begynder med din vilje til at elske andre.

One thought on “Hvorfor rigdom er kærlig, omsorgsfuld og deling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.