Alle formuer begynder med en idé!

En ny idé er blot en kombination af to eller flere gamle idéer. Oprettelsen af en ny idé er den kritiske første skridt i oprettelse af enhver virksomhed.

Folk, der drømmer om at etablere egen virksomhed, men ikke lykkes, generelt falder i tre kategorier:

for få idéer

for mange ideer eller

venter på den perfekte idé.

Nogen af disse tre stater af sind kan hindre den spirende iværksætter.

‘Ville være iværksættere’ med for få ideer.

Disse individer typisk sige “hvis jeg havde kun ‘en idé «til en forretning.”

Bare husk at hvis du siger du ikke har en idé det virkelig betyder, at du har ‘no-idé’! Hvis dette gælder for dig, du har brug at komme i gang på den første idé hurtigt! Så snart du er i stand til at drømme noget, har du den vigtigste ingrediens, som alle succesfulde virksomheder er bygget på.

‘Ville være iværksættere’ med for mange idéer.

Kan du nogensinde har for mange ideer jeg høre jer sige? Godt, hvis din kreative proces efterlader dig følelsen overvældet for valg så er det afgjort en mulighed! Mange meget kreative mennesker oplever inerti i business, udelukkende fordi de har så mange ideer. De ved ikke, hvor du skal begynde eller hvilken idé at gennemføre først!

Hvis du falder ind under denne kategori, bare vælge en af dine ideer (det ikke behøver at være din bedste!) og begynde at mentalt udvikle det yderligere. Overvej de første vigtige skridt du skal tage til at skubbe din forretningsidé frem. Husk, at du ikke behøver at have en 100 side forretningsplan eller et fuldt dannet idé, før du kan begynde at tage handling! Alt du behøver er en lille fokus.

‘Ville være iværksættere’ venter den perfekte idé.

Dette er hvad der svarer til forventer at vide, hvordan man svømme når du har fundet den perfekte badetøj.

Hvis du falder ind under denne kategori, selv hvis det lykkes at finde den perfekte idé, Spørg dig selv, om du vil have den rigtige skill base for at få det væk fra jorden. Mange succesfulde iværksættere har ikke mange gange, før deres perfekte idé kom. Det er gennem at være rede til at falde ned og stå igen, du udvikler den vedholdenhed, som kræves for at få succes i erhvervslivet.

Ophold forud for spillet.

Uanset hvad holde din situation, uanset om du er i business allerede eller ønsker at starte en virksomhed at skabe ideer og være innovative vil hjælpe dig på toppen af dit spil. Den måde vi gør forretning globalt er ved at ændre på sådan en hurtig sats, at hvis du konsekvent ikke innovere, vil du snart være ude af business.

Dyrk din Innovation færdigheder.

Alle de iværksættere, som jeg har mødt har været ‘muligheden tænkere’. Hermed mener jeg, de holde deres sind åbent for nye muligheder og nye måder at tænke. Den bedste måde for dig at dyrke denne evne inden for dig selv er at tilbringe tid omkring andre kreative tænkere. Udfordre hinanden til at innovere.

En simpel idé at skabe øvelse.

To nætter siden havde jeg en brainstorming-session med et par iværksætterområdet venner over et måltid. Vi har en lille 5 minutters motion hvor hver skrev ned så mange idéer, som de kunne om, hvordan du opretter en million pounds inden for et år. Kvaliteten af de oprindelige ideer var helt irrelevant. Hvad var virkelig værdifulde var, hvad der kom bagefter, når hver person læse ud af deres individuelle lister og drøftede vi, hvordan disse bestemte ideer kunne arbejde.

Vi havde en masse sjov, griner meget og genereret et par virkelig stor business idéer (samt masser af almindelige dem!), udelukkende ved at fokusere vores hjerner til at besvare et simpelt spørgsmål.

Så hvor mange iværksættere tager det for at skifte en pære?

Godt er jeg ikke helt sikker på svaret på denne ene! Men jeg ved, hvor mange ideer, det tager for at starte en virksomhed…

Bare en.

Copyright Damien Senn 2005. Alle rettigheder forbeholdes.

3 thoughts on “Alle formuer begynder med en idé!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.